Hviezdy Realu oddychujú a nejdú na zápasy do USA

NETKY.SK • 22 Júl 2014, 14:02 • 2 min
Hviezdy Realu oddychujú a nejdú na zápasy do USA

MADRID - Tréner futbalistov Realu Madrid Carlo Ancelotti zoberie na herné sústredenie do USA poriadne oklieštený káder. Do zámoria nenominoval ani hviezdneho Cristiana Ronalda.

slovakia

left justify in out

Okrem Portugalca neuvidia fanúšikovia v USA ani Ikera Casillasa, Sergia Ramosa, Raphaela Varaneho, Marcela, Samiho Khediru, Luku Modriča, Toniho Kroosa, Ángela di Maríu a Karima Benzemu, ktorí majú po majstrovstvách sveta v Brazílii ešte dovolenky.

 

Na rozdiel od tímových kolegov sa do USA vyberú Portugalci Pepe a Fabio Coentrao či Španiel Xabi Alonso, ktorí tiež nechýbali na nedávnom šampionáte. Real Madrid sa od 26. júla predstaví na turnaji Internation Champions Cup, na ktorom v základnej A-skupine predstavia proti Interu Miláno v kalifornskom Berkeley, AS Rím v Dallase a Manchestru United v Ann Arbore v Michigane. Finále turnaja je naplánované na 4. augusta do Miami. 

 

Real sa následne presunie do Európy, kde sa už do prípravy zapoja aj ďalší jeho hráči, ktorí štartovali na MS. V rámci tohto bloku odohrá biely balet 16. augusta vo Varšave prípravu s Fiorentinou. Štyri dni predtým nastúpi Real v zápase o európsky Superpohár v Cardiffe proti FC Sevilla. Ešte pred začiatkom La Ligy (25. augusta) má Real v pláne súboje o španielsky Superpohár s Atléticom Madrid 19. a 22. augusta a zatiaľ v nepotvrdenom augustovom termíne súboj o Trofej Bernabéua proti River Plate. Informácie zverejnila Marca. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona