Hviezdy Realu Madrid údajne chcú odísť z klubu: Odíde Cristiano Ronaldo za 60 miliónov?!

NETKY.SK • 3 Marec 2016, 10:16 • 2 min
Hviezdy Realu Madrid údajne chcú odísť z klubu: Odíde Cristiano Ronaldo za  60 miliónov?!

MADRID - Po najbližšom prestupovom období počas letných mesiacov by v španielskom futbalovom Reale Madrid nemusel zostať kameň na kameni.

slovakia

left justify in out

Španielsky denník Sport referuje, že prezident "bieleho baletu" Florentino Pérez je pripravený na letný výpredaj, ktorý by sa mohol dotknúť až desiatky z kádra kráľovského klubu vrátane jeho najväčších hviezd. Podľa informácií miestnych médií Portugalčan Cristiano Ronaldo aj španielsky stopér Sergio Ramos požiadali svojho zamestnávateľa o uvoľnenie. V Madride stanovili odstupné za trojnásobného najlepšieho hráča roka (2008, 2013, 2014) CR7 na 60 miliónov eur, záujemcovia o Ramosove služby by si mali pripraviť 20 - 25 miliónov.

 

Real Madrid by načúval aj ponukám za Isca, Jamesa Rodrígueza, Toniho Kroosa, Pepeho, Álvara Arbelou, Casemira, Jesého a Danila, konštatuje Sport.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies