Hviezdy, ktoré si museli zmeniť meno

NETKY.SK • 26 September 2015, 15:37 • 2 min
Hviezdy, ktoré si museli zmeniť meno

BRATISLAVA - Byť hviezdou to nie je len tak. Teda aspoň čo sa mena týka. Taký Justin Skočdopole alebo Brad Vyckočznej by asi veľkú dieru do sveta neurobil. A tak celebrity menia svoju identitu ako o život. Ktoré?

slovakia

left justify in out

Lady Gaga

Táto kontroverzná bytosť je postrachom všetkých slávností. Speváčka sa toho nebojí a je schopná si na žúr vyraziť oblečená pokojne aj v surovom mäse. Drzosť alebo provokácia? Ťažko povedať, každopádne diva s talianskymi koreňmi bola časopisom Forbes označená ako siedma najmocnejšia žena planéty. Ako sa volá v skutočnosti? Stefani Joanne Angelina Germanotta. Keď prvýkrát počula pieseň od skupiny Queen Radio Ga Ga usúdila, že to má niečo do seba. A bolo rozhodnuté. 

obrazok

Ashton Kutcher

Fešný herec je scenárista, investor a predovšetkým bývalý model. Keď v mladosti začal opatrne budovať kariéru, už vtedy premýšľal ako svoju osobnú značku lepšie predať. Na vodičáku má síce napísané Christopher Ashton Kutcher, ale to sa mu zdalo moc dlhé. Na odporúčanie agenta vynechal svoje prvé meno, ktorému sa u nás hovorí krstné. Ešte že mu človek pre jeho úsmev odpustí snáď čokoľvek.

obrazok

Reese Witherspoon

Herečka a producentka u ktorej máme už roky podozrenie, že vôbec nestarne, okrem hrania vo filmoch robí aj veľmi užitočnú činnosť. So všetkou vervou sa venuje charitatívnym činnostiam. Čo písala kedysi do kolónky podpis? Laura Jean Reese Witherspoon. To je tak na vypísanie náplne v pere a natiahnutie zápästia. Na počesť svojej matky si preto vybrala oveľa lepšiu verziu. Proste Reese.

obrazok

Jay-Z

Rapper, herec, podnikateľ a dokonce aj módní návrhár, vyrastal v americkom Brooklyne. Tam vlastne vznikol i jeho terajší pseudonym. Jeho priatelia mu nehovorili inak než Jazzy, čo sa mu tak zapáčilo, že si to premenil na Jay-Z. Dôvod bol jasný. V tak divokej štvrti, v ktorej trávil pubertu by bol s menom Shawn Corey Carter skôr k smiechu.

obrazok

Pink

Túto popovú speváčku najviacnapĺňa vystrájať po pódiu a spievať do mikrofónu . Kto by to bol povedal, že bola v mladosti veľa hanblivá? Preto vlastne z rodenej Alecia Moore vznikla Pink. Keď sa vraj cítila trápne, strašne očervenela. Druhá verzia, ako jej pseudonym vznikol sa zase točí okolo jej vlasov, ktoré si speváčka počas leta farbila do ružových odtieňov. 

obrazok

Katy Perry
Speváčka, textárka a nadaná hudobníčka patrí k tým, čo zostali nohami na zemi aj keď sú populárne po celom svete. Problémom sa vyhýba oblúkom a jednoducho je považovaná za slušné dievča. A také bolo aj jej pôvodné meno, ktoré by sa na plagáty s pozvánkou na koncert rozhodne moc nehodilo. Katheryn Elizabeth Hudson. Keďže pre všetkých bola od malička jednoducho Katy nechala to pri starom. 

obrazok

Olivia Wilde

Poklad filmového plátna , modelka a herečka patrí medzi najväčšie krásky Hollywoodu. Narodila sa do novinárskej rodiny a aj keď sa od nej očakávalo, že pôjde v rovnakých stopách, rozhodla sa skúsiť šťastie proti prúdu. A urobila dobre. Aby aspoň trošku odčinila svoj ​​prehrešok priezvisko Wilde si zvolila ako poctu spisovateľovi Oscarovi Wildeovi. A trefa do čierneho druhýkrát. Inak je to Olivia Jane Cockburn.

obrazok

Miley Cyrus

Táto speváčka a textárka už sa dá len ťažko považovať za ikonu , pretože keby aspoň raz za týždeň neboli na sociálnych sieťach jej škandalózne nahé fotografie bolo by niečo zle. Aká škoda, že sa vydala práve týmto neslušným smerom. Avšak jej pravé meno je Destiny Hope Cyrus. Destiny znamená osud a hope zase nádeje. Čo sa k jej štýlu moc nehodí. Takže stručne Miley Cyrus.
obrazok

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies