Hviezdy filmu High School Musical plánujú špeciálne stretnutie

NETKY.SK • 18 Január 2016, 13:31 • 2 min
Hviezdy filmu High School Musical plánujú špeciálne stretnutie

BRATISLAVA - Fanúšikovia a fanúšičky filmu High School Musical (2006) sa môžu tešiť na špeciálne stretnutie niektorých hereckých hviezd snímky.

slovakia

left justify in out

Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu a Monique Coleman sa spoločne predstavia v šou, ktorú 20. januára odvysiela Disney Channel. Dvadsaťosemročný Zac Efron sa s kolegami a kolegyňami spojí prostredníctvom video odkazu. "Už desať rokov tento film teší divákov po celom svete, a to nielen vďaka vynikajúcim skladbám a tanečným číslam, ale aj vďaka univerzálnym témam, ktoré rezonujú vo všetkých fanúšikoch - prejav sa, ver si a vždy nasleduj svoje sny," uviedol Gary Marsh zo spoločnosti Disney Channels Worldwide.

 


High School Musical mal premiéru v amerických kinách 20. januára 2006. O réžiu filmu sa postaral Kenny Ortega, scenár napísal Peter Barsocchini. Soundtrack snímky dobyl americký rebríček Billboard 200 a stal sa tak prvým soundtrackom televízneho filmu, ktorému sa to podarilo. Úspešná snímka sa dočkala aj pokračovaní High School Musical 2 (2007) a High School Musical 3: Posledný rok (2008).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona