Hviezdu zajtrajška Čoriča povedie bývalý Cibulkovej kouč

NETKY.SK • 4 November 2014, 13:29 • 2 min
Hviezdu zajtrajška Čoriča povedie bývalý Cibulkovej kouč

ZÁHREB - Chorvátsky niekdajší kouč slovenskej tenistky Dominiky Cibulkovej Željko Krajan bude trénerom svojho krajana Bornu Čoriča. Informáciu priniesli viaceré médiá z predmetnej balkánskej krajiny, napríklad web Index. Krajan je daviscupovým kapitánom Chorvátov.

slovakia

left justify in out

Sedemnásťročný Čorič zároveň prostredníctvom svojej facebookovej prezentácie pripomenul, že ho vyhlásia za laureáta bilančnej aktivity ATP Star of Tomorrow. Odkedy v roku 2012 triumfoval v tejto kategórii Martin Kližan, zmenili sa kritériá a Hviezdou zajtrajška automaticky je najmladší člen koncoročného Top 100 renkingu. Vlani to bol Čech Jiří Veselý. Čoriča slávnostne ocenia počas šampionátu ATP World Tour Finals (9. - 16. novembra v Londýne). 

 

Záhrebský rodák Čorič figuruje na 92. priečke vo svetovom rebríčku vo dvojhre. Na októbrovom halovom turnaji vo švajčiarskom Bazileji spôsobil rozruch prekonaním Španiela Rafaela Nadala. V semifinále nestačil na Belgičana Davida Goffina. Tento týždeň hrá na podujatí ATP Challenger Tour Internationaux de Tennis de Vendée vo francúzskom Mouilleron Le Captif. Je jednotkou "pavúka" a v utorok ho v 1. kole vyzve domáci kvalifikant Alexandre Sidorenko. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies