Hviezdu Realu okradli

NETKY.SK • 9 December 2016, 12:30 • 2 min
Hviezdu Realu okradli

MADRID - Francúzskemu futbalistovi Raphaelovi Varaneovi vykradli dom, z ktorého mu odcudzili peniaze i šperky. Ku krádeži prišlo v stredu, keď reprezentačný stopér nastúpil za Real Madrid v dueli skupinovej fázy Ligy majstrov proti Borussii Dortmund (2:2). Polícia už celú záležitosť vyšetruje.

slovakia

left justify in out

Varane na polícii priznal, že pred ochodom na stredajší zápas v zbrklosti zabudol aktivovať bezpečnostný alarm. Vyšetrovateľom potvrdil, že keď sa vrátil domov chýbali mu cennosti, šperky, značkové oblečenie a dokonca aj bytové doplnky v celkovej hodnote 66-tisíc libier. Potvrdil aj zmiznutie 12-tich kusov hodiniek špeciálnej edície, každé v hodnote takmer 3 a pol tisíc libier za kus.

 

Dvadsaťtriročný stopér býva v exkluzívnej štvrti Madridu - El Encinar de los Reyes, kde mal svoje sídlo počas svojho pôsobenia v madridskom veľkoklube aj David Beckham. Varane vskutku neobišiel ešte tak zle, pretože  "nočná návšteva" v rezidencii Luisa Figa vyšla bývalého kapitána Portugalska na neuveriteľných 425-tisíc libier, a to išlo iba o pár kusov šperkov a hodiniek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies