Hviezdny Ronaldo zostane v Reale Madrid možno až do konca kariéry

NETKY.SK • 21 Apríl 2016, 12:56 • 2 min
Hviezdny Ronaldo zostane v Reale Madrid možno až do konca kariéry

MADRID - Kráľovské futbalové spojenie Real Madrid a Cristiano Ronaldo by mohlo trvať dlhšie ako len do roku 2018. Už mesiac údajne prebiehajú rozhovory o predĺžení kontraktu 31-ročného portugalského kanoniera do roku 2020.

slovakia

left justify in out

"Kľúčový hráč klubu by tak mohol ukončiť kariéru práve v Reale Madrid," píše portál športového denníka Marca v článku s titulkom Cristiano Ronaldo je blízko obnovenia zmluvy s Realom.


Španielski novinári tvrdia, že zatiaľ poslednýkrát Ronaldo predĺžil kontrakt s "bielym baletom" v roku 2013 na 5 rokov s čistým ročným príjmom 21 miliónov. Ronaldo prišiel do Realu v roku 2009 z Manchestru United a odvtedy strieľa góly ako na bežiacom páse. Nedávno sa stal najlepším kanonierom klubu v jeho histórii a to isté platí aj o najvyššej európskej klubovej platforme - Lige majstrov. Tiež počas pôsobenia v Reale dvakrát obdržal zrejme najprestížnejšie futbalové ocenenie - Zlatá lopta FIFA (2013, 2014).

 

"Nedávne náročné obdobie spojené s koučovaním Rafaela Beníteza prinieslo v Reale niekoľko otrasov, ale po príchode klubovej ikony Zinedina Zidana na trénerskú lavičku ožil Real a tiež Ronaldo. Úmerne s tým sa prestalo špekulovať o jeho odchode na konci tejto sezóny. Jeho 47 gólov v 44 zápasoch v tomto súťažnom ročníku je dostatočnou odpoveďou na to, či je alebo nie je pravý ´madridista´," píše Marca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona