Hviezdny Robbie Williams už dnes večer v Bratislave

NETKY.SK • 18 Apríl 2015, 13:31 • 2 min
Hviezdny Robbie Williams už dnes večer v Bratislave

BRATISLAVA - Dnes večer si slovenská metropola zapíše do zoznamu svetových interpretov ďalšie meno.

slovakia

left justify in out

Famózny Robbie Williams sa predstaví v bratislavskej Slovnaft aréne.

 

Spevák si sám vybral aj skupinu, ktorá mu bude robiť predskokana. Je to švédske sesterské trio Baskery. U nás nie veľmi známa skupina zbiera úspechy vo svete a každý, kto ju videl a počul naživo, tvrdí, že niečo také úžasné sa len tak nevidí. Sympatická trojica hrá na basgitare, bendže a akustickej gitare. Na vystúpeniach ju zvykne sprevádzať aj otec. Mladé muzikantky už spolupracovali s takými hviezdami ako Madonna, Britney Spears či Kelly Clarkson. Baskery nielen uvedú Robbieho Williamsa, ale spoločne s ním aj vystúpia.

 

Agentúra Vivien, ktorá speváka na Slovensko prináša, musela splniť aj niekoľko špeciálnych požiadaviek. Prvou je ubytovanie v najluxusnejšom apartmáne prestížneho bratislavského hotela. Hoci Robbie má imidž drsného potetovaného chlapa, predsa len má jednu slabosť. V minulosti sa živil ako predavač kvetov a kvetinárkou bola aj jeho mama. A preto sa chce v Bratislave obklopiť čerstvými kvetmi. V apartmáne nesmú chýbať čerstvé ruže a na terase si vyžiadal umelé jazierko s lotosovými kvetmi. Okrem toho chce mať k dispozícii súkromné fitnescentrum a v blízkosti hotela plochu s umelým trávnikom, kde by si mohol zahrať futbal.

 

Jarné turné Let Me Entertain You odštartoval 25. marca v Madride. V metropole Španielska zazneli aj hity Tripping, The Road to Mandalay, Radio, No Regrets, Feel, Millenium či Angel. Prvú časť turné ukončí 2. mája, kedy vystúpi v Tel Avive. Tohtoročné turné je symbolickou oslavou 20. výročia spevákovej sólo kariéry. Druhú časť európskej šnúry absolvuje v júni, júli a auguste. V septembri potom vystúpi v čínskom Šanghai, Hongkongu a Kuala Lumpure. V letných mesiacoch absolvuje aj niekoľko festivalov, jedným z nich bude aj Sziget v Budapešti. The Let Me Entertain You Tour je už jedenástym koncertným turné Robbieho Williamsa.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona