Hviezdny Bolt radí nádejný šprintérom, aby sa úplne zmenili

NETKY.SK • 17 Február 2017, 13:48 • 2 min
Hviezdny Bolt radí nádejný šprintérom, aby sa úplne zmenili

MONTE CARLO - Osemnásobný olympijský víťaz a jedenásťnásobný majster sveta v šprintoch Usain Bolt vyčíta nádejným šprintérom, že sa nehlásia hlasnejšie o slovo.

slovakia

left justify in out

Jamajčan taktiež kritizoval, že sú príliš preplácaní. "Ak chcú zaplniť miesto po mojom odchode, musia sa úplne zmeniť," vyhlásil Bolt pre straitstimes.com. Najrýchlejší muž planéty plánuje po augustových MS v Londýne definitívne ukončiť svoju mimoriadne úspešnú kariéru.

Bolt prezradil, že bronzovému zo stovky na OH v Riu Kanaďanovi Andremu de Grassemu odporučil, aby bol na dráhe väčší extrovert. "Niekoľkým nádejným šprintérom som osobne povedal, že na dráhe by mali predviesť nielen špičkové výkony, ale aj svoju osobnosť. Nehovorím, aby ste robili hlúposti, ale ukážte divákom niečo aj zo svojej osobnosti, majú to radi," povedal Bolt.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona