Hviezdne zoskupenie rokovej kapely Gone Is Gone zverejnilo prvú skladbu

NETKY.SK • 21 Apríl 2016, 14:45 • 2 min
Hviezdne zoskupenie rokovej kapely Gone Is Gone zverejnilo prvú skladbu

BRATISLAVA - Rocková kapela Gone Is Gone zverejnila skladbu Violescent. Ide o prvú ukážku z tvorby formácie, ktorú tvoria spevák a basgitarista Troy Sanders, známy z kapely Mastodon, bubeník skupiny At the Drive-In Tony Hajjar, gitarista Troy Van Leeuwen z Queens of the Stone Age a štvrtým členom je klávesák a gitarista Mike Zarin.

slovakia

left justify in out

Novinka mala premiéru počas šou Zanea Lowea v rádiu Beats 1. Gone Is Gone plánujú 8. júla vydať debutové, eponymné EP. Nahrávka bude obsahovať dovedna osem skladieb.


Kapela sa dala dokopy tento rok. Myšlienka vzišla v roku 2012 zo spolupráce spomínaných Hajjara a Zarina na filmových soundtrackoch či traileroch. Kvarteto už napísalo približne 20 skladieb. Skupina v súčasnosti pripravuje debutový album. Svoje prvé verejné vystúpenie absolvuje 27. apríla v klube Dragonfly v Los Angeles.

 


Tracklist EP Gone Is Gone - Gone Is Gone:
1 Violescent
2 Starlight
3 Stolen From Me
4 Character
5 One Divided
6 Praying From the Danger
7 Recede and Enter
8 This Chapter



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies