Hviezdne "ohavy"

NETKY.SK • 25 Máj 2017, 16:06 • 2 min
Hviezdne "ohavy"

BRATISLAVA - Nie vždy slávny a bohatý znamená aj krásny. O akých osobnostiach si bulvárni novinári, VIP kolegovia a vlastne aj široká verejnosť pošuškávali, že ich vizáž je hotovou katastrofou? Tu sú čierne ovce červeného koberca.

slovakia

left justify in out

Kristen Stewart

Je zaujímavé, že čo štát, to iný vkus na neatraktívne osobnosti. Táto americká filmová a televízna herečka je v Británii titulovaná ako najväčšia "šereda" vôbec. Nelichotivú nálepku aj zlatú medailu jej udelili návštevníci jedného pánskeho servera. A nie sú jediní, kto si to myslí. Bulvárnych fotografov a novinárov, ktorí upozorňujú na zanedbaný a tuctový zovňajšok, nie je práve málo.

 

obrazok

 

Iggy Pop

Ďalší "nefešák" je americký príležitostný herec a punkrockový spevák Iggy Pop. Za jednoznačného kráľa medzi nepeknými celebritami ho označuje americký časopis zaoberajúci sa plastickou chirurgiou. Iggy vraj za svoje prvenstvo môže poďakovať štýlu života i náklonnosti k omamným látkam. Aj keď nevyzerá ako zo žurnálu, na rozdiel od iných sa stále môže pochváliť Rádom umenia a literatúry, ktorý udeľuje francúzsky minister kultúry za významné zásluhy na poli umenia.

 

obrazok

 

Kelly Osbourne

Speváčka a dcéra slávneho Ozzyho Osbourna sa tiež ocitla na zozname TOP anti krásavíc. Má na svedomí tri hudobné albumy, často je obeťou jo-jo efektu a niekedy sa so zlým výberom oblečenia strápni na spoločenskej udalosti. Je fakt, že nie je úplná hviezda večierkov ani adeptka na kráľovnú krásy, ale také zlé to zase nie je, nie? Skôr je horšia jej neschopnosť vyrovnať sa s kritikou, na ktorú reaguje veľmi neslušnými nadávkami.

 

obrazok

 

Marilyn Manson

Vlastným menom Brain Hugh Warner, inak zvaný Marilyn Manson, ide rád proti prúdu. Už jeho pseudonym odvodený od filmovej hviezdy a masového vraha naznačuje, že tento týpek to má trochu inak. Bývalý redaktor hudobného časopisu rád šokuje. A to ako svojou vizážou, názormi i výrokmi. Preto ho za veľkou mlákou mnohí považujú za "záhubu mladej generácie", ktorá má na tričku narastajúcu násilnosť tínedžerov. No povedali by ste, že táto osoba vyštudovala prísnu kresťanskú školu?! Aby sme zase boli spravodliví, škaredosť je vlastne jeho voľba, takže pod ťarchou upírieho mejkapu to možno nie je taká príšernosť, ako sa môže zdať.

 

obrazok

 

Donatella Versace

Taliansku módnu návrhárku a súčastnú viceprezidentku módnej značky Versace asi netreba nijako zvlášť predstavovať. Je trochu prekvapujúce, že človeku, ktorý vie vytvoriť tak nádherné šaty, chýba súdnosť a hlavne vkus, keď ide o vlastný vzhľad. Donatella je zaprisahaným fanúšikom plastickej chirurgie a svoje "vylepšovanie" už trochu preháňa. S trochou nadsadenia by sa dalo povedať, že jediné prirodzené na jej tvári sú oči.

 

obrazok
 

 

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies