Hviezdami Opernballu budú Kim Kardashian a Miss World 2011: Misska je však nespokojná s honorárom!

NETKY.SK • 6 Február 2014, 13:32 • 2 min
Hviezdami Opernballu budú Kim Kardashian a Miss World 2011: Misska je však nespokojná s honorárom!

VIEDEŇ - Venezuelská kráska Ivian Sarcosová, Miss World 2011, ktorá má byť popri americkej herečke Kim Kardashianovej ďalším hosťom tohtoročného viedenského Plesu v Opere (Opernball), požiadala o väčší honorár. Informovala o tom dnes tlačová agentúra APA.

slovakia

left justify in out

Organizátor plesu, podnikateľ Richard Lugner však povedal, že to "určite nedostane". Sarcosová si vo francúzskych novinách prečítala, že Kardashianová dostane 250-tisíc eur a chcela ich tiež, alebo dokonca viac, vysvetlil Lugner.

Medzitým Kardashianová i Sarcosová oznámili, že by v rámci svojho pobytu vo Viedni rady navštívili Dóm sv. Štefana, vraj ešte radšej ako Opernball.

Bývalá Miss World, ktorá vyrástla v kláštornom internáte a podľa Lugnerových slov sa chcela stať mníškou, prejavila záujem aj o zoznámenie sa s viedenským arcibiskupom Christophom Schönbornom.

Sarcosová zostane po plese ešte niekoľko dní vo Viedni, ale u Kardashianovej je otázne, či vôbec stihne navštíviť Dóm sv. Štefana. Americká celebrita pricestuje krátko pred plesom, ktorý sa koná 27. februára. Hneď na ďalší deň odchádza aj so svojím 12-členným sprievodom.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona