Hviezda z NFL čelí dištancu za doping

NETKY.SK • 8 Jún 2018, 14:37 • 2 min
Hviezda z NFL čelí dištancu za doping

FOXBOROUGH - Hviezde ligy amerického futbalu NFL Julianovi Edelmanovi hrozí, že si od súťažnej činnosti oddýchne ešte dlhšie ako plánoval. Tridsaťdvaročný člen ofenzívnej formácie New England Patriots vynechal minulý ročník pre roztrhnutý predný skrížený väz v kolene, v úvode nového čelí dištancu za porušenie antidopingových pravidiel. Jednému z kľúčových hráčov zdolaného finalistu Super Bowl LII hrozí suspendácia na štyri zápasy.

slovakia

left justify in out

"Poznám Juliana od juniorských rokov, je skvelý športovec, do tréningov dáva všetko. Preto ma tieto správy veľmi znepokojujú," povedal v stanovisku tréner Alex Guerrero.

Podľa ESPN, ktorý o prípade informoval ako prvý, je prípad proti Edelmanovi v štádiu odvolacieho konania, ak trest nadobudne právoplatnosť, hráč príde o 470 588 USD z jeho základného platu. Edelman má za sebou deväť sezón v profilige, bez najmenšieho dopingového podozrenia. Nemenovaný zdroj pre ESPN povedal, že v priebehu kariéry absolvoval stovky testov, s negatívnym výsledkom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona