Hviezda United a anglickej reprezentácie sa na trávniky tak skoro nevráti

NETKY.SK • 20 Február 2020, 12:01 • 2 min
Hviezda United a anglickej reprezentácie sa na trávniky tak skoro nevráti

Pre United nastanú zrejme ťažké časy. Zranenie útočníka červených diablov a anglickej reprezentácie Marcusa Rashforda je vážnejšie, ako sa spočiatku očakávalo.

slovakia

left justify in out

Zranenie v FA Cupe

Dvadsaťdvaročný Angličan nedohral 15. januára zápas 3. kola FA Cupu proti Wolverhamptonu a pôvodne mal vynechať šesť týždňov. Vo včerajších večerných hodinách sa však objavili správy o tom, že Rashford si možno už v tejto sezóne nezahrá a ohrozená je aj jeho účasť na európskom šampionáte, čo by bola pre "Albion" viac ako citeľná strata.

 

 

Obavy trénera United 
"Nemôžeme to uponáhľať. Samozrejme, dúfal som, že sa zotaví rýchlejšie, ako to aktuálne vyzerá. Určite bude chýbať ešte niekoľko mesiacov. Veríme, že bude hrať v tejto sezóne, ale momentálne je to otázne," vyjadril sa tréner United Ole Gunnar Solskjaer v rámci tlačovej konferencie pred dnešným zápasom šestnásťfinále Európskej ligy UEFA na pôde belgického vicemajstra FC Bruggy.

 

img

 

United ho pustia len v 100% kondícii
Rashford v spomenutom zápase s Wolverhamptonom utrpel dvojitú únavovú zlomeninu v oblasti chrbta. Na blížiacich sa ME má byť jedným z lídrov anglickej reprezentácie no tréner Solskjaer vyslal smerom k jeho účasti na šampionáte jasný odkaz. "Dúfame, že bude hrať ešte pred šampionátom, ale nie sme si istí. Ak nebude dostatočne pripravený a fit, tak naň nepôjde," povedal Nór.

 

img

 

Náhrada v zostave 
V aktuálnej sezóne strelil Marcus Rashford vo všetkých súťažiach 19 gólov, čo je najviac spomedzi hráčov 20-násobného anglického majstra. Vedenie klubu na jeho dlhodobú absenciu reagovalo angažovaním Odiona Ighala, ale ten proti Bruggám nemôže hrať.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Odion Jude Ighalo (@ighalojude),

 

Pogba stále mimo hru 

Navyše, stále nie je k dispozícii ani Paul Pogba. "Nebol súčasťou tréningového procesu, takže bude záležať na tom, ako sa bude cítiť. O jeho návrate nemôže byť ešte ani reč," dodal Solskjaer.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies