Hviezda Tottenhamu Modrič: Končím a tentoraz je to naozaj

NETKY.SK • 25 Jún 2012, 14:40 • 2 min
Hviezda Tottenhamu Modrič: Končím a tentoraz je to naozaj

Hviezda Tottenhamu Modrič Končím a tentoraz je to naozaj - Futbal LONDÝN - Luka Modrič vyhlásil, že je pripravený opustiť Tottenham. Jeho nové pôsobisko by mal byť Real Madrid.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Luka Modrič vyhlásil, že je pripravený opustiť Tottenham. Jeho nové pôsobisko by mal byť Real Madrid.

V minulosti sa snažili Modriča získať aj veľkokluby ako Manchester United a Paríž St-Germain, ale zdá sa, že Chorvát sa rozhodol pre spoluprácu s Mourinhom v tíme španielskych majstrov.

Modrič tento týždeň oznámi Tottenhamu, že chce opustiť klub. Maličký tvorca hry chcel opustiť klub už vlani v lete, keď bol veľký záujem zo strany Chelsea.

Teraz, s možnosťou zarobiť si viac peňazí inde a spolu s jeho túžbou hrať Ligu majstrov, sa rozhodol, že je čas opustiť White Hart Lane.

Real Madrid je za Modriča pripravený zaplatiť Tottenhamu 30 miliónov libier, keďže Mourinho povedal svojmu klubu, aby presadil svoju ponuku.

Tottenham sa už začal pripravovať na život bez Modriča a snaží sa získať Gylfiho Sigurdssona pred Liverpoolom a Swansea.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona