Hviezda Tottenhamu Lewis Holtby takto zostrelil rozhodcu Howarda Webba!

NETKY.SK • 15 Máj 2014, 17:00 • 2 min
Hviezda Tottenhamu Lewis Holtby takto zostrelil rozhodcu Howarda Webba!

LONDÝN – Pravdepodobne už mnoho hráčov anglickej Premier League snívalo o tom, že by niekedy najradšej rozhodcovi niečo urobili, najmä ak odpíska niečo proti nim alebo v neprospech ich tímu.

slovakia

left justify in out

Väčšina z nich to však nikdy neskúsi, avšak stredopoliar Tottenhamu Lewis Holtby je jedným z tých šťastnejších, ktorý to urobil a pritom mu nehrozí žiadna pokuta alebo suspendácia.

 

Dvadsaťtriročný nemecký stredopoliar sa vrátil z hosťovania vo Fulhame, ktorému sa nepodarilo udržať v najvyššej súťaži a vypadli do druhej ligy a zahral si v benefičnom zápase na počesť Ledleyho Kinga.

 

Celý zápas sa niesol v dobrej nálade a pravdepodobne takým bol aj moment, keď Holtby presne mierenou šmýkačkou zostrelil rozhodcu Howarda Webba. Ten sa následne ukážkovo hodil na trávnik, čo diváci odmenili búrlivým potleskom a radostnými pokrikmi. Rozhodca Webb sa následne postavil a išiel si naoko vážne vybavovať účty s hriešnikom Holtbym.

 

Benefičný zápas medzi Tottenhamom a Ledleyho výberom skončil 3:6 v prospech oslávenca a tešil sa obrovskému záujmu divákov.

 

Zostavy:

 

Spurs: Friedel (Archer 46), Naughton (Fredericks 46), Dawson (A McQueen 46), Kaboul (Ogilvie 46, Lesniak 73), Fryers (Walker-Peters 46), McEvoy (McEneff 46), Sandro (Capoue 46), Veljkovic (Holtby 46), Eriksen (Pritchard 46), Adebayor (Oduwa 46), Obika (Miller 57).

 

Ledley XI: Sullivan (Robinson 46, Parks 80), Brown (Young 46), King (Bassong 56), Perry (Chimbonda 46, Thelwell 76), Taricco (Stalteri 46), Anderton (Fox 46), Parker (Tainio 16, Freund 61), Davids (Palacios 46), Ginola (Ginola 46), Berbatov (Saha 46), Sheringham (Crouch 46).

 

Góly:

Spurs – Adebayor pen, Oduwa, Capoue; Ledley XI – King pen, Sheringham (2), Saha (3).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies