Hviezda Pirátov z Karibiku Johny Depp sa na festivale poriadne obul do amerického prezidenta! Ten mu evidentne leží v žalúdku už dlhšiu dobu

NETKY.SK • 23 Jún 2017, 15:17 • 2 min
Hviezda Pirátov z Karibiku Johny Depp sa na festivale poriadne obul do amerického prezidenta! Ten mu evidentne leží v žalúdku už dlhšiu dobu

GLASTONBURY – Americký herec Johny Depp vo svojom prejave na jednom z najväčších festivalov na svete riadne obul do amerického prezidenta Donalda Trumpa. Kritikou veru nešetril.

slovakia

left justify in out

Americký herec Johnny Depp sa na chvíľu mihol na slávnom britskom festivale Glastonbury, aby tam odprezentoval premietanie svojho filmu Libertine.

 

Počas svojho prejavu si nedokázal odpustiť slovný útok voči americkému prezidentovi USA Donaldovi Trumpovi. Dav ľudí na hercovo počudovanie reagoval na jeho slová veľmi pozitívne, čo ho povzbudilo a v plejáde hanebných výrokov na prezidentovu adresu pokračoval.

 

"Stalo sa už niekedy, žeby herec spáchal atentát na prezidenta?" spýtal sa Depp šaliaceho davu, ktorý mu na jeho slová odpovedal burácajúcim potleskom.

 

Tým narážal na atentát na prezidenta Lincolna, ktorého 14. apríla 1865 vo Fordovom divadle zastrelil jeden z hercov. 

 

Depp si po vyslovení týchto slov uvedomil, že na niektorých miestach by jeho prejav mohol vyvolať určité obavy o Trumpovu bezpečnosť, ale vzápätí sa tejto myšlienky zbavil a pokračoval ďalej.

 

"Zajtra ma za to médiá zderú z kože, no som rád, že ste toho všetci boli súčasťou," poďakoval sa Depp a odišiel. 

 

Herec sa svojím negatívnym postojom k Trumpovi a jeho politike netají, práve naopak, vychutnáva si momenty na verejnosti, kedy môže prezentovať svoju mienku o prezidentovi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona