Hviezda NBA a exmanžel Khloe Kardashian Lamar Odom bojuje o život: Našli ho v bordeli na podlahe

NETKY.SK • 14 Október 2015, 12:58 • 2 min
Hviezda NBA a exmanžel Khloe Kardashian Lamar Odom bojuje o život: Našli ho v bordeli na podlahe

LAS VEGAS – Bývalého šampióna NBA Lamara Odoma (35) našli v bordeli v americkom štáte Nevada bez známok života. Bývalý manžel Khloe Kardashian prišiel na ranč Dennisa Hofa v sobotu a v bezvedomí ho našli v utorok ráno.

slovakia

left justify in out

img

 

Basketbalistu našli údajne dve zamestnankyne ako leží tvárou dolu na podlahe a z nosa mu údajne vytekala neznáma tekutina. Momentálne sa nachádza v nemocnici a je v kóme. Zlyhalo mu srdce a aj ďalšie orgány a je napojený na ventiláciu.

 

Tridsaťpäťročného Odoma previezli v stabilizovanom stave do nemocnice v neďalekom Pahrumpe a odtiaľ sa ho pokúšali letecky prepraviť do Las Vegas, ale 208 cm vysoký krídelník sa nezmestil do vrtuľníka, ktorý bol k dispozícii. Preto podstúpil ďalšiu cestu sanitkou do Sunrise Hospital and Medical Center.

 

"Potreboval iba vypadnúť, mať od všetkých pokoj, trocha si užiť a uvoľniť sa. Bol tu šťastný, každú noc dobre spal," komentoval udalosť majiteľ siete nevestincov Dennis Hof. Prominentného zákazníka našli dve dievčatá, ktorého ho išli skontrolovať v utorok popoludní, pretože od rána ho nebolo počuť. Ležal tvárou dolu a nebol pri vedomí. Keď ho prevrátili na bok, začal zvracať z úst aj z nosa. Podľa Hofa Odom užil prípravok na podporu sexuálnej zdatnosti Viagru a pil koňak, o iných návykových látkach nevedel.

 

Lamar Odom má však od rozvodu s Khloe Kardashian problémy. Nedarilo sa mu v basketbale a bol závislý od alkoholu a drog. Jeho exmanželka ho však spolu s matkou Kris Jenner a sestrou Kim Kardashian prišli navštíviť do nemocnice.

 

Majster sveta z roku 2010 Odom má najlepšie basketbalové časy dávno za sebou. Rodák z Queensu získal dva tituly v NBA v rokoch 2009 a 2010 ako kľúčový náhradník Los Angeles Lakers. Stal sa najlepším striedajúcim hráčom NBA 2010/2011. Potom však prišli problémy v osobnom živote. Liečil sa zo závislosti od drog a alkoholu, bol bez angažmánu a jeho manželstvo s televíznou celebritou Khloé Kardashianovou stroskotalo. O reštart kariéry sa pokúšal aj v Európe, ale márne.


Lamar Odom má na konte 961 zápasov v základnej časti NBA a 108 v play-off. Dosiahol v nich priemer 13 bodov a vyše 8 doskokov na jeden duel. Okrem Lakers a Los Angeles Clippers hral aj za Dallas a Miami.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies