Hutchins po rakovine už naplno trénuje, chce byť jednotka

NETKY.SK • 10 Október 2013, 15:44 • 2 min
Hutchins po rakovine už naplno trénuje, chce byť jednotka

LONDÝN - Britský špecialista na tenisovú štvorhru Ross Hutchins je po zhubnom ochorení už nazad v plnej športovej záťaži. Na kurty sa hodlá vrátiť v januári, hoci prezradil, že mohol aj skôr.

slovakia

left justify in out

"Som bez limitov späť v tréningovom procese. Spočiatku som netlačil na pílu, ale teraz sa už nijako neobmedzujem. Udieram do loptičky na dvorci, dávam si do tela v posilňovni a užívam si to azda ešte viac ako v minulosti. Je neskutočné, ako človeku chýba tenis, keď sa ocitne mimo diania. Neviem sa už dočkať zápasov," cituje portál Tennis World Hutchinsa z akcie Barclays Spaces for Sport v londýnskom White Hart Lane Sports Centre.

Dvadsaťosemročný rodák z kultového Wimbledonu Hutchins dosiaľ najvyššie figuroval na 26. priečke v deblovom renkingu ATP. Nechce sa "len" vrátiť, ale aj zaútočiť na vrcholné méty: "Znova budem hrať s Colinom Flemingom. Nehodláme experimentovať a hľadať si nových partnerov. Naozaj cítime, že bok po boku môžeme stúpať na rebríčku. Na najbližšie roky sme si vytýčili cieľ získať grandslamový titul. Vždy som bol veľmi ambiciózny a veril som, že sa môžeme prepracovať až na vrchol renkingu dvojíc. Odmlka na tom nič nezmenila," skonštatoval Hutchins.

Blízkemu priateľovi Andyho Murrayho diagnostikovali rakovinu koncom roka 2012. "Šťastný Nový rok všetkým! Nanešťastie istý čas strávim mimo tenisu, práve mi našli Hodgkinov lymfóm...," uviedol vtedy Hutchins prostredníctvom Twitteru a dodal: "Cítim sa fajn, všetko beriem pozitívne, mám excelentnú lekársku podporu a v mojom okolí priateľov a rodinu. Teším sa na moment, keď znova vybehnem na tenisové kurty."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies