Hutchins po rakovine ráta s plnohodnotným návratom

NETKY.SK • 25 November 2013, 16:21 • 2 min
Hutchins po rakovine ráta s plnohodnotným návratom

LONDÝN - Britský deblový špecialista Ross Hutchins po vystrábení sa zo zhubného ochorenia ráta s plnohodnotným návratom do tenisového diania v sezóne 2014. Podľa internetovej stránky národnej asociácie LTA odcestuje do španielskeho La Manga Clubu v Cartagene, kde sa najprv bude pripravovať individuálne a potom aj týždeň po boku svojho tradičného partnera vo štvorhre Colina Fleminga, s ktorým opäť spojí svoje sily na kurte.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný Hutchins už v októbri počas akcie Barclays Spaces for Sport v londýnskom White Hart Lane Sports Centre podľa Tennis World vyhlásil: "Som bez limitov späť v tréningovom procese. Spočiatku som netlačil na pílu, ale teraz sa už nijako neobmedzujem. Udieram do loptičky na dvorci, dávam si do tela v posilňovni a užívam si to azda ešte viac ako v minulosti. Je neskutočné, ako človeku chýba tenis, keď sa ocitne mimo diania. Neviem sa už dočkať zápasov."

Rodák z kultového Wimbledonu Hutchins dosiaľ najvyššie figuroval na 26. priečke v deblovom renkingu ATP. Blízkemu priateľovi Andyho Murrayho diagnostikovali koncom roka 2012 rakovinu. "Šťastný Nový rok všetkým! Nanešťastie istý čas strávim mimo tenisu, práve mi našli Hodgkinov lymfóm...," uviedol vtedy Hutchins prostredníctvom Twitteru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies