Husté vyjadrenie šampióna UFC José Alda v živom vysielaní

NETKY.SK • 19 Júl 2015, 11:27 • 2 min
Husté vyjadrenie šampióna UFC José Alda v živom vysielaní

RIO DE JANEIRO - Dočasný majstrovský opasok patrí McGregorovi, takže sa môžeme tešiť na zápas Joseho Alda s McGregorom o legitímny majstrovský titul. Tak ako McGregor nešetrí svojho súpera slovnými útokmi, tak teraz sa uvoľnil aj Aldo a v živom vysielaní v brazílskom rádiu Rock Bola povedal úprimne čo si myslí o Írovi a jeho fanúšikoch:

slovakia

left justify in out

"Nielen, že porazím McGregora, ale ukážem ostatným s podobne arogantným štýlom, že toto nie je cesta bojovníkov.  Porazím ho tak škaredo, že ten hajzel nebude schopný otvoriť ústa minimálne mesiac, aby nemohol hovoriť tie svoje sprosté reči. Zlámem mu sánku na troch miestach, tomu hajzlovi. Jeho hlúpi fanúšikovia aj cele UFC bude ľutovať, že ma dali dokopy s takým dementom, zničím ich miláčika.

 

Nikdy predtým som sa necítil takýto silný. Predtým ako sa mi zlomilo rebro, knokautoval som súperov o váhu vyššie s údermi na telo. Sparingy zatiaľ musím vynechať, ale údery a kopy mám tak isto silné ako pred zranením. Nebudem mrhať energiou na obranu pred jeho slabými údermi ani jeho kopmi, rovno k nemu dôjdem a zoberiem mu mužskosť. Zoberiem mu pýchu, ponížim ho hajzlíka.

 

Chce mi dať KO? Veľa šťastia mu prajem. Nepodarilo sa to ani Ciganovi vo full kontaktovom boxe. Ale najlepšie bude keď uvidím jeho rasistických írskych fanúšikov po zápase. Chcem vidieť tie tváre, potom ako spravím sluhu z ich miláčika"

 

Reportér ho pri rozhovore  začal ukľudňovť a hovoril mu, že takto sa v živom vysielaní nehovorí. Že vraj jeho hlas znel úplne inak ako zvyčajne, bol hlboký a chladný ako keby sa chystal niekoho popraviť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies