Huslista Filip Jančík nahral pesničku s Avril Lavigne

NETKY.SK • 7 August 2015, 11:47 • 2 min
Huslista Filip Jančík nahral pesničku s Avril Lavigne

BRATISLAVA - Úspech medzinárodných rozmerov dosiahol mladý huslista z Popradu Filip Jančík. Nahral pesničku so speváckou hviezdou Avril Lavigne a spolu ju predstavili naživo v závere júla na Špeciálnych Olympijských hrách v Memorial Coliseu v Los Angeles pred vyše 70.000 divákmi.

slovakia

left justify in out

Televízia ESPN, ako aj iné svetové média odvysielali spoločné vystúpenie so skladbou Fly, ktorú Filip zložil a odohral s Avril Lavigne na otváracom ceremoniáli týchto hier.   Filip skomponoval a nahral všetky party huslí k najnovšiemu singlu Avril Lavigne - Fly, ktorý vyšiel minulý týždeň ako hymna pre špeciálne olympijské hry v Los Angeles. Podpísal sa tak pod túto pieseň spoločne s menami ako Chad Kroeger, spevák kapely Nickelback, producent David Hodges a svetovo uznávaný producent Chris Baseford. 

 

 

„Mojím najväčším zážitkom bolo samotné stretnutie s Avril Lavigne. Hrať po jej boku na podujatí, ktoré sledovalo naživo viac ako 70.000 divákov v publiku a milióny ľudí po celom svete prostredníctvom TV prenosu, bol pre mňa jeden z najväčších snov. Som neskutočné hrdý, že som mohol byt súčasťou tak úžasného projektu ako svetové Špeciálne Olympijské hry. Mal som možnosť sa s Avril nielen stretnúť a vidieť, ale aj porozprávať. Bol som milo prekvapený, pretože Avril poznala moju tvorbu, videoklipy a dokonca pochválila moju produkciu a talent. Bol som druhýkrát v siedmom nebi, keď Avril pochválila samotnú spoluprácu v spoločnej pesničke aj na pódiu. Je to pre mňa veľká pocta a nesmierne ma to povzbudilo pracovať na sebe ešte viac. Vidím, že to čo robím, má zmysel a páči sa to aj speváckej hviezde, akou Avril Lavigne je,“ uviedol pre médiá Filip.

 

 

Dnes 22-ročný virtuózny huslista a producent Filip Jančík už stihol spolupracovať s menami ako David Koller, švédskou speváčkou Loreen, americkou Lillie McCLoud aj slovenským reperom Egom. Koncertoval už vo Švédsku, Fínsku, Nemecku, Rakúsku, Rusku, Česku, Maďarsku, aj v ázijskom Singapure. Rodák z Popradu začal hrať na husliach, keď mal sedem rokov. Dnes žije vo Viedni. TASR informoval Peter Roško z manažmentu umelca.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies