Husárová sa stala trénerkou fedcupového tímu

NETKY.SK • 28 Január 2015, 13:18 • 2 min
Husárová sa stala trénerkou fedcupového tímu

BRATISLAVA - Deblová špecialistka Janette Husárová rozšírila realizačný tím kapitána fedcupového tenisového tímu SR Mateja Liptáka a stala sa novou trénerkou družstva.

slovakia

left justify in out

Nahradila Ladislava Simona, ktorý začal spolupracovať s Čechom Jiřím Veselým. Husárová bude mať premiéru v novej funkcii na budúci týždeň v Holandsku.
"Či som v tíme ako hráčka alebo trénerka, vždy je to veľká zodpovednosť. Je pre mňa cťou, že môžem byť s tímom a odovzdať mu svoje skúsenosti. V ostatných rokoch hrávam iba štvorhru, začínam pomaly trénovať, tenis už sledujem trochu inak. Optika hráča a trénera je iná," priznala Janette Husárová. 


Majsterka sveta WTA 2002 vo štvorhre po boku Rusky Jeleny Dementievovej, spoludržiteľka Pohára federácie 2002 reprezentačných družstiev žien či niekdajšia trojka párového svetového rebríčka momentálne ešte nerieši svoju hráčsku budúcnosť. Oficiálne ešte kariéru neukončila. "Momentálne som zranená. Chcela by som sa niekedy počas roka ešte vrátiť, ale ešte som ani nezačala s prípravou. Budem sa snažiť využiť možnosť chráneného renkingu. Netuším teraz, kedy sa vrátim na kurty," uviedla Janette Husárová, ktorá má zmluvu so Slovenským tenisovým zväzom na jeden rok. Vo Fed Cupe hrala naposledy vlani v apríli v Québec City proti Kanaďankám, bolo to po takmer šesťročnej odmlke, resp. 20 rokov od debutu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies