Husák a Komínek končia v Trenčíne, Dudáš zostáva

NETKY.SK • 3 November 2014, 13:54 • 2 min
Husák a Komínek končia v Trenčíne, Dudáš zostáva

TRENČÍN - Káder hokejovej Dukly Trenčín opúšťajú český obranca Patrik Husák a krídelník Tomáš Komínek. Na skúške u vojakov uspel Martin Dudáš.

slovakia

left justify in out

Husák chýbal už v nedeľňajšom extraligovom súboji v Banskej Bystrici, v predchádzajúcich stretnutiach nastupoval vo štvrtej obrane. "Keď sme Husáka v lete angažovali ako zahraničného hráča, očakávali sme, že bude oporou obranných radov a hrávať bude v prvej alebo druhej formácii. Jeho hra však nebola podľa našich predstáv, a keďže ako legionár nastupoval až ako siedmy obranca, rozhodli sme sa s ním ukončiť zmluvu," komentoval na klubovom webe odchod 24-ročného beka športový manažér Dukly Jozef Daňo. Husák odohral za Duklu 13 duelov extraligy bez bodového zisku. 

 

Dvadsaťtriročný Tomáš Komínek nastúpil na 19 stretnutí, ale pripísal si len tri asistencie. Vedenie s ním počítalo aj do ďalších zápasov. "Komínek nás požiadal o uvoľnenie, pretože sa mu nedarilo a podľa jeho slov potreboval zmenu. Sedeli sme spolu, snažili sme sa ho presvedčiť, pretože nebolo najdôležitejšie, že mu to gólovo nešlo, podstatné bolo, že mužstvu sa darí. On však bol rozhodnutý, že potrebuje zmenu, a tak sme sa rozhodli, že nasilu ho nebudeme v tíme držať a dohodli sme sa na ukončení zmluvy," doplnil na klubovom webe Jozef Daňo. 

 

Dudáš presvedčil trénerov počas skúšky, ktorú začal začiatkom októbra. Robustný bek skóroval dvakrát v trinástich dueloch. "Martinov herný prejav nás presvedčil a rozhodli sme sa predĺžiť mu zmluvu až do konca sezóny," dodal pre hkdukla.sk Jozef Daňo. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies