Husacie hody aj tento rok na Salaši Cabaj v blízkosti Nitry

NETKY.SK • 31 August 2015, 17:47 • 2 min
Husacie hody aj tento rok na Salaši Cabaj v blízkosti Nitry

CABAJ-ČÁPOR – Tak ako po uplynulé roky, aj tento rok pre vás Salaš Cabaj pripravil husacie a kačacie hody.

slovakia

left justify in out

Len pár kilometrov od Nitry v pokojnom vidieckom prostredí budú znovu rozvoniavať pečené husy, kačice a moriaky. Od 4.9.2015 si príde na svoje každý milovník chrumkavej husacinky. K tomu samozrejme nebudú  chýbať  výborné lokše mastené husacím tukom, alebo plnené husacou pečeňou.

 

img

Lokše pripravujeme aj s lekvárom a makom a na každého čaká aj výborná  domáca štrúdľa s rôznymi inými špecialitami a chuťovkami nášho salašu.

 

img

 

Objednanie pečenej husy a kačice  je potrebné nahlásiť minimálne 4 hodiny vopred na telefónne čísla 037/7888 607, alebo 0911 932 942, ktorú dostane s 10% zľavou.

 

 

Na Salaš sa dá z Nitry dostať veľmi ľahko. Penzión s reštauráciou je iba pár kilometrov za Nitrou v smere na Šaľu. Sídli pri hlavnej ceste, takže nie je možné nevšimnúť si ho. Napriek tomu, že je iba sedem kilometrov od krajského mesta, vybavením a hlavne atmosférou evokuje pokojný život na vidieku.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies