Hurricanes sa tešia z postupu, Calgary deklasovalo súpera

NETKY.SK • 5 August 2020, 14:21 • 2 min
Hurricanes sa tešia z postupu, Calgary deklasovalo súpera

EDMONTON - V stredu nad ránom NHL spoznala svojho prvého postupujúceho , Carolina Hurricanes s prehľadom prevalcovala Rangers a postupuje do ďalšieho kola.

slovakia

left justify in out

Rangers sa lúčia so šancou zdvihnúť Stanley Cup

Po prvom zápase , v ktorom Rangers tesne podľahli Caroline výsledkom 2:3, následovali dva dominantné výkony Hurricanes, čo znamená ich postup do ďalšej fázy boja o Stanley Cup. Napriek tomu, že Carolina s takýmto formátom play-off nesúhlasila nakoniec sa môže tešiť z postupu ďalej.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Carolina Hurricanes (@canes),

 

Calgary prevalcovalo súpera

Aj keď počet striel na bránu mali Flames menší než Jets, tak na skóre to nemalo žiaden vplyv. Winnipeg sa dostal na krátko do vedenia zápasu ale gólom Lindholma z presilovky nabral zápas iný smer. Neskôr nasledovalo dalších 5 gólov Flames a ujali sa vedenia v série 2-1.

 

 

Dva góly na záver Minnesote nestačili

Zápas Vancouveru a Minnesoty sa prejavoval ako jednoduchá záležitosť pre Canucks. Po prvom zápase, v ktorom Minnesota zvíťazila s prehľadom 3:0, Vancouver dokázal vyrovnať sériu na 1-1. Dva góly švajčiarskeho reprezentanta Fialu v závere zápasu Minnesote nestačili na zachránenie zápasu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies