Hummels už trénuje s nemeckým tímom

NETKY.SK • 10 Jún 2016, 16:01 • 2 min
Hummels už trénuje s nemeckým tímom

EVIAN-LES-BAINS - Mats Hummels je pripravený zapojiť sa do kolektívneho tréningového procesu nemeckej futbalovej reprezentácie. Stredný obranca v piatok absolvoval intenzívnu individuálnu zaberačku.

slovakia

left justify in out

"Má za sebou hodinu práce s loptou, šprinty i cvičenia na zmenu smeru pohybu. Môže sa vrátiť," povedal na tlačovej konferencii podľa agentúry dpa Thomas Schneider.

 

Asistent hlavného kouča Joachima Löwa však nevedel určiť, či Hummels pocestuje do Paríža na nedeľňajšie úvodné vystúpenie Nemecka na majstrovstvách Európy proti Ukrajine: "Možno zostane v kempe a zapracuje na kondícii."

 

Do základne úradujúcich svetových šampiónov už dorazil mladý obranca Jonathan Tah, ktorý v kádri nahradil zraneného Antonia Rüdigera. Kapitán a stredopoliar Bastian Schweinsteiger je stopercentne fit.

 

"So svojimi skúsenosťami pre nás môže byť naozaj dôležitým hráčom," dodal Schneider.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies