Hummels sa cíti byť obeťou mediálnej kampane, poprel konflikt s trénerom

NETKY.SK • 30 November 2015, 15:04 • 2 min
Hummels sa cíti byť obeťou mediálnej kampane, poprel konflikt s trénerom

DORTMUND - Nemecký futbalový obranca Mats Hummels je sklamaný z toho, ako s ním v Borussii Dortmund v ostatnom čase zaobchádzajú. Hoci je kapitán tímu zdravotne fit, 80 minút nedeľňajšieho bundesligového duelu so Stuttgartom (4:1) sledoval iba z lavičky náhradníkov.

slovakia

left justify in out

Reprezentačný stopér si dal v predošlom stretnutí s Hamburgom (1:3) vlastný gól a zapríčinil jedenástku, ktorá viedla k prehre Dortmundu v zápase Európskej ligy s Krasnodarom. Pre pondelkové vydanie športového magazínu Kicker však uviedol, že sa cíti byť obeťou štvavej mediálnej kampane. "Mám pocit, že som zle súdený. Moje výkony sú určite lepšie, než sa píše v médiách. Ak mi z deviatich kĺzačiek osem vyjde, všetci spomínajú iba tú jednu nevydarenú," uviedol majster sveta z Brazílie.

 

Hummels takisto po remíze s Darmstadtom a prehre 1:5 s Bayernom Mníchov verejne kritizoval svojich spoluhráčov, čo sa nepáčilo športovému riaditeľovi Borussie Michaelovi Zorcovi a generálnemu manažérovi klubu Hansovi-Joachimovi Watzkemu. "Niekedy mám odlišný názor na to, čo sa smie a čo nesmie povedať," poznamenal Hummels a dodal, že je možno "tvrdohlavý". Poprel však špekulácie médií, že by mal konflikt s trénerom Borussie Thomasom Tuchelom. "Mám s ním dobrý vzťah. Nie je medzi nami žiadny problém. Môžeme otvorene hovoriť o všetkých otázkach a mať konštruktívnu výmenu názorov. Je určite jedným z najlepších trénerov," dodal Hummels.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona