Hummels s Reusom už trénujú, proti Bayernu však nebudú hrať

NETKY.SK • 11 August 2014, 18:17 • 2 min
Hummels s Reusom už trénujú, proti Bayernu však nebudú hrať

DORTMUND - Nemeckí futbaloví reprezentanti Marco Reus a Mats Hummels sa v pondelok po prvý raz od skončenia MS v Brazílii zúčastnili na tréningu Borussie Dortmund.

slovakia

left justify in out

Reus absolvoval prvú tréningovú jednotku od májového zranenia, ktoré ho vyradilo z účasti na svetovom šampionáte. Dvadsaťpäťročný krídelník si poranil členok v poslednom prípravnom stretnutí Nemcov pred MS.
     

Hummels, ktorý by mal byť kapitánom Borussie v nadchádzajúcej sezóne, dostal po MS predĺženú dovolenku. Po návrate z nej ho trápilo svalové zranenie a z toho dôvodu začal s tréningom až v pondelok. "Obaja vyzerali dobre, samozrejme, po pauze majú tréningové resty," povedal pre agentúru DPA tréner bundesligového vicemajstra Jürgen Klopp. Ten zároveň potvrdil, že Reus s Hummelsom nenastúpia na stredajší zápas nemeckého Superpohára proti Bayernu Mníchov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies