Hummels označil správy o prestupe do ManUtd za výmysly

NETKY.SK • 1 Apríl 2015, 11:29 • 2 min
Hummels označil správy o prestupe do ManUtd za výmysly

BERLÍN - Nemecký futbalový obranca Mats Hummels odmietol špekulácie o možnom prestupe z Borussie Dortmund do anglického klubu Manchester United.

slovakia

left justify in out

Reprezentačný stopér a majster sveta z Brazílie označil množiace sa správy o jeho odchode na Britské ostrovy za výmysly. "Aby som to všetko vysvetlil: moje vyjadrenia o údajnom sľube Manchestru sú čistým výmyslom. A to som sa ešte slušne vyjadril," uviedol Hummels na svojom oficiálnom twitterovom konte.

 

Meno jedného z najlepších stredných obrancov súčasnosti je už dlhší čas spájané s odchodom do jedného z európskych veľkoklubov. Nemecké médiá priniesli v uplynulých dňoch množstvo správ o možnom prestupe Hummelsa do ManUtd po konci sezóny. Samotný hráč však viackrát zopakoval, že plánuje dodržať s Borussiou platný kontrakt, ktorý má vypršať až v roku 2017.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies