Hummels nebude na rozlúčku s Dortmundom spomínať v najlepšom

NETKY.SK • 22 Máj 2016, 16:03 • 2 min
Hummels nebude na rozlúčku s Dortmundom spomínať v najlepšom

BERLÍN - Nemecký futbalista Mats Hummels nezažil najvydarenejší posledný zápas za Borussiu Dormund, kde hral od roku 2008. Pôsobenie v žlto-čiernom uzavrel sobotňajšou prehrou vo finále domáceho pohára. Zverenci Thomasa Tuchela podľahli Bayernu Mníchov na strely zo značky pokutového kopu po 120-minútovej bezgólovej remíze.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný stredný obranca stretnutie ani nedohral, v 78. minúte opustil trávnik pre kŕče. Po majstrovstvách Európy vo Francúzsku sa pripojí práve k Bayernu, ktorého je odchovanec. "Toto je katastrofálny koniec. Som neskutočne smutný," priznal pre agentúru DPA 46-násobný nemecký reprezentant.

 

Tuchel nebol v pozápasovom hodnotení na jeho adresu príliš zhovievavý. Zdôraznil, že Hummels dokáže podávať kvalitnejšie výkony než predviedol v sobotu. Podľa kouča sa z ihriska vypýtal sám, ale stopér poprel takéto tvrdenie.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona