Humenčan s kradnutými evidenčnými značkami tankoval bez platenia

NETKY.SK • 21 Máj 2014, 12:51 • 2 min
Humenčan s kradnutými evidenčnými značkami tankoval bez platenia

BRATISLAVA/PREŠOV - Muža, ktorý v Humennom tankoval bez zaplatenia vyše 260 litrov nafty, v utorok obvinili z krádeže. 62-ročný Sečovčan si takto prilepšil päťkrát od decembra do mája.

slovakia

left justify in out

Na krádeže používal tri osobné autá s ukradnutými evidenčnými číslami - Peugeot 307, BMW 3 rady a Citroën C5. Celková škoda spôsobená krádežou nafty a evidenčných čísel, ako aj poškodením držiakov evidenčných čísiel, je takmer 500 eur. Muža stíhajú na slobode.

 

Bez platenia nakupoval aj 21-ročný Prešovčan. V utorok predpoludním si v obchodného domu v Prešove vložil do nákupného vozíka päť osviežovačov a vo vedľajšej uličke si ich strčil pod mikinu. V potravinách schoval pod tričko desať tavených syrov, prázdny vozík nechal v obchode a bez platenia prešiel cez pokladňu. Celková škoda bola necelých 27 eur, no keďže ho v priebehu dvoch rokov za podobnú krádež odsúdili a dostal pokutu, tentoraz skončil v policajnej cele. Agentúru SITA informoval Daniel Džobanik z prešovskej krajskej polície.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies