Humbug okolo miliónovej vodky: už ju zasa našli

NETKY.SK • 5 Január 2018, 15:32 • 2 min
Humbug okolo miliónovej vodky: už ju zasa našli

KODAŇ - Podobá sa to na reklamný ťah: Fľašu ruskej vodky v hodnote milión eur v zlatej fľaši, ktorú tento týždeň ukradli v Kodani, už našli.

slovakia

left justify in out

Údajne jednu z najdrahších fliaš vodky na svete, ktorú odcudzili z jedného z kodanských barov, sa podarilo nájsť v bezchybnom stave. Informovala o tom kodanská polícia. Podľa slov jej majiteľa Briana Ingberga fľašu v hodnote 1,3 milióna dolárov objavili celkom neporušenú a polícia prípad vyšetruje.

 

Fľašu v hodnote 1,3 milióna dolárov (približne milión eur) podľa  objavili celkom neporušenú. Polícia prípad naďalej vyšetruje.

 

Cenná fľaša vodky značky Russo-Baltique pozostáva z približne troch kilogramov zlata a troch kilogramov striebra, pričom jej uzáver je vykladaný diamantmi. Ukradli ju z kodanského baru Cafe 33. Brian Ingberg, majiteľ zmieneného baru, povedal, že mu v piatok zavolala osoba tvrdiaca, že fľašu objavila na stavbe v Kodani a odovzdala ju polícii. Ingberg dodal, že v súvislosti s prípadom nikoho nezadržali. Totožnosť volajúceho zverejniť odmietol.

 

Ingberg drahú fľašu, ktorá nie je poistená, dostal ako výpožičku od závodu Dartz v Rusku. Fľašu podľa neho bolo možné vidieť aj v televíznom seriáli House of Cards (Domček z kariet).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies