Hull City posilňuje obranu, na Trenčín bude pripravený

NETKY.SK • 29 Júl 2014, 14:48 • 2 min
Hull City posilňuje obranu, na Trenčín bude pripravený

HULL - Posilnenie defenzívy bolo jedným z hlavných cieľov trénera futbalistov Hull City AFC Stevea Brucea pred novou sezónou. Tento zámer začína súper Trenčanov v 3. predkole Európskej ligy (prvý zápas už vo štvrtok 31. 7. od 19.00 h v Žiline) napĺňať angažovaním dvojice Harry Maguire, Andy Robertson.

slovakia

left justify in out

Obaja už na KC Stadium absolvovali vstupné zdravotné prehliadky a do 24 hodín by mali byť s nimi uzavreté kontrakty. Informuje o tom server periodika Hull Daily Mail.

 

Každý z týchto obrancov by mal stáť približne 2 - 3 milióny libier. Dvadsaťročný reprezentant Škótska Robertson prichádza do Hull City z Dundee United a hráva na ľavej strane obrany. O rok starší stopér Maguire doteraz pôsobil v treťoligovom Sheffield United. Vedenie Hull City už skôr spečatilo príchod ďalšieho člena obrannej formácie Carla Jenkinsona, ktorý do regiónu East Yorkshire prišiel z londýnskeho Arsenalu na hosťovanie. 

 

Hull City remizoval v generálke na dvojsúboj s Trenčínom počas víkendu s treťoligovým FC Barnsley 1:1. Gól za "The Tigers" strelil írsky reprezentačný útočník Shane Long. "Bol to taký typický prípravný zápas, keď sa pri teplote 32°C nikomu veľmi nechcelo hrať. Nebojte sa však, na Trenčín budeme pripravení," odkázal fanúšikom Steve Bruce, tréner Hull City, pred stredajším odletom na Slovensko. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies