VIDEO Hulk je najväčším pitbulteriérom na svete

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 13:00 • 2 min
VIDEO Hulk je najväčším pitbulteriérom na svete

NEW HAMPSHIRE – Tento americký pitbulteriér nemohol dostať lepšie meno ako Hulk, keďže je to najväčší pes svojho druhu na svete.

slovakia

left justify in out

Hulk je naozaj veľký americký pitbulteriér a svojimi úctyhodnými 80 kilami je až trikrát ťažší ako priemerný pes tohto plemena. Samozrejme takýto gigantický pes potrebuje aj dostatok stravy a preto každý deň zje takmer 2 kilogrami mletého hovädzieho mäsa. Hulk má však stále iba 17 mesiacov a bude s veľkou pravdepodobnosťou ešte väčší.

 

Majiteľmi tohto obra sú manželia Marlon a Lisa Grennanovci, ktorí vlastnia spoločnosť Dark Dynasty K9s, kde chovajú tieto psi. Marlon hovorí, že mu za Hulka ponúkli až 500.000 dolárov, ale nikdy by ho nepredal. "Nikdy by som neuvažoval o predaji Hulka. Mohli by ste predo mňa hodiť desať miliónov a ja by som vám ich hodil späť. Tento pes je na nezaplatenie."

 



Mnoho ľudí by sa obávalo pustiť takéhoto ozrutného psa k svojmu trojročnému synovi a nieto ešte pitbula. Lisa vysvetlila, že nemajú takéto obavy, lebo sú to rodinný maznáčikovia. "Nemám nijaké obavy zo žiadneho psa, ktorí sú okolo môjho syna. Sú to úžasné rodinné psy. Ľudia hovoria, že títo psi mávajú náhodné skraty, ale to sa jednoducho nestane."

Majitelia psa tvrdia, že Hulk je nežný obor. Marlon však priznáva, že keby chcel, tak je z Hulka elitný zabijak. "Pes veľkosti Hulka by mohol zabiť hocikoho, kto by bol v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Sila tohto psa je bezkonkurenčná. Keby sa zahryzol niekomu do ruky s celou silou, tak by mu kosti praskali ako špáratká. On však nemá takú mentalitu. Títo psi sú veľmi vyvážení a jemní. Sú to naše pestúnky."

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies