Hukov prestup z Košíc do Dunajskej Stredy na spadnutie

NETKY.SK • 3 Február 2016, 15:04 • 2 min
Hukov prestup z Košíc do Dunajskej Stredy na spadnutie

KOŠICE - Stredopoliar slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Tomáš Huk je blízko prestupu z druholigového FC VSS Košice k účastníkovi najvyššej súťaže FC DAC 1904 Dunajská Streda.

slovakia

left justify in out

"Oba kluby majú nadštandardné vzťahy, za Huka pribudnú do prázdnej kasy VSS peniaze, ktoré umožnia prežitie," informoval portál kosicednes.sk. Do Fortuna ligy už túto zimu z metropoly východu zamierila trojica Filip Serečin (ako voľný hráč do MFK Zemplín Michalovce), Ivan Ostojič (Spartak Myjava) a Lazar Djordjevič (FO ŽP Šport Podbrezová). Okrem nich Košice opustili Ajdin Redžič a Ibrahim Keita, tí nedostávali priestor na trávniku. Hosťovanie vypršalo brankárovi Andrejovi Perneckému. Bez angažmánu je zatiaľ František Pavúk, ktorý dal výpoveď. Martin Bukata podpísal zmluvu s poľským prvoligistom Piast Glivice, kde aj trénuje. Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) mu vystavila provizórnu registráciu až do ukončenia sporu s FC VSS o platnosti hráčom podanej výpovede.

 

"Na našej túžbe postúpiť do najvyššej súťaže sa nič nemení. Uvedomujeme si, že sme prišli o kvalitných futbalistov a opory mužstva. Chceme náš káder doplniť o skúsených hráčov, aby mal potrebnú kvalitu," povedal na spomenutom webe tréner Jaroslav Galko, ktorý je po Marekovi Fabuľovi a Jozefovi Vukušičovi už tretím koučom Košičanov v aktuálnej sezóne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies