Hugh Jackman si nezahrá v dráme Collateral Beauty, jeho náhradníkom môže byť Depp

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 10:10 • 2 min
Hugh Jackman si nezahrá v dráme Collateral Beauty, jeho náhradníkom môže byť Depp

BRATISLAVA - Austrálsky herec Hugh Jackman sa nepredstaví v pripravovanom filme Collateral Beauty spoločnosti PalmStar.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál Deadline, podľa ktorého by 46-ročného rodáka zo Sydney mohol nahradiť americký herec Johnny Depp. Drámu chcú začať nakrúcať už túto jeseň. Jackman by to však pre množstvo iných pracovných povinností nestíhal. V súčasnosti totiž pracuje na snímke X-Men: Apocalypse, ktorú chcú uviesť do amerických kín 27. mája 2016. V nej stvárňuje Wolverina, pričom túto úlohu si zopakuje aj v pripravovanom treťom filme o obľúbenom komiksovom hrdinovi. Americkú premiéru zatiaľ nepomenovanej novinky naplánovali na 3. marca 2017.


Za scenár filmu Collateral Beauty z dielne Allana Loeba zaplatili spoločnosti PalmStar Media a Likely Story 2,25 milióna amerických dolárov. V snímke by si mali zahrať aj Rooney Mara a Jason Segel. Na režisérsku stoličku sa posadí Alfonso Gomez-Rejon. Produkciu majú na starosti spomínaný Loeb spolu s Michaelom Sugarom a Bardom Dorrosom z firmy Anonymous Content.

 

Výkonnými producentmi sú Kevin Frakes, Anthony Bregman a Steven Pearl. V centre príbehu bude riaditeľ newyorskej reklamnej spoločnosti. Po tom, ako ho zastihne nečakaná osobná tragédia, upadne do depresie. Jeho kolegovia sa ho z nej snažia dostať. Plán, ktorý vymysleli, však funguje celkom inak, ako očakávali.


Hugh Jackman si Wolverina zahral vo filmoch zo série X-Men (2000, 2003, 2006, 2014) i v samostatných snímkach X-Men Origins: Wolverine (2009) a Wolverine (2013). Okrem toho sa predstavil aj vo filmoch Swordfish: Operácia Hacker (2001), Van Helsing (2004), Fontána (2006), Dokonalý trik (2006), Austrália (2008), Real Steel: Oceľová päsť (2011), Zmiznutie (2013), Mládeži neprístupné (2013) alebo v romantickej komédii Kate a Leopold (2001), za výkon v ktorej ho prvý raz nominovali na Zlatý glóbus. Ten získal až za stvárnenie Jeana Valjeana vo filmovom muzikáli Bedári (2012), pričom za túto rolu ho nominovali aj na Oscara. Herec, ktorý je tiež zdatným spevákom a tanečníkom, bol v roku 2009 moderátorom 81. ročníka udeľovania Oscarov. Americký týždenník People ho v roku 2008 vyhlásil za najpríťažlivejšieho muža na svete.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies