Hugh Hefner predal vilu v Los Angeles

NETKY.SK • 17 August 2016, 09:46 • 2 min
Hugh Hefner predal vilu v Los Angeles

LOS ANGELES - Zakladateľ amerického magazínu Playboy Hugh Hefner sa napokon dohodol na predaji svojej vily s magnátom Darenom Metropoulosom, synom miliardára C. Deana Metropoulosa.

slovakia

left justify in out

Nový majiteľ kúpil sídlo za 100 miliónov dolárov (v prepočte približne 88,5 milióna eur), pričom jeho zástupcovia taktiež potvrdili, že 90-ročný Hefner bude môcť bývať v dome až do konca svojho života. Ďalšou podmienkou predaja je, že 33-ročný Metropoulos, ktorý vlastní vilu na susednom pozemku, bude môcť prebudovať sídlo až po Hefnerovej smrti. Magnát v budúcnosti plánuje spojiť oba pozemky, ktoré boli v minulosti jednou nehnuteľnosťou. Povolil takisto usporiadanie Midsummer Night's Dream Party, ktorá sa bude konať 27. augusta, a tiež každoročnej oslavy Halloweenu.


Obaja muži sa dohodli na predaji domu aj prednedávnom, a to za 110 miliónov dolárov. Metropoulos súhlasil s tým, že Hefner zostane vo vile do konca života, chcel však nechať zatiaľ prebudovať interiér. Hefnerovi sa to ale nepáčilo a požadoval, aby Metropoulos s týmito zmenami počkal až do jeho smrti. Ten následne od kúpy odstúpil.


Vila s rozlohou takmer 1900 metrov štvorcových má 29 miestností a nachádza sa na päťakrovom pozemku vo štvrti Holmby Hills. Postavili ju v roku 1927 a Hefnerova spoločnosť Playboy Enterprises ju odkúpila v roku 1971 za 1,1 milióna dolárov, pričom Hefner v nej odvtedy žije. Na pozemku sa nachádzajú napríklad tenisový kurt, bazén a umelá jaskyňa, v ktorej Hefner často usporadúval večierky. Vila má aj licenciu na chov divých zvierat. Hefner ju ponúkol na predaj v januári, pričom pôvodne za ňu chcel 200 miliónov dolárov, čo je jedna z najvyšších požadovaných cien za súkromné sídlo v USA.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies