Hudobníkovi Slashovi údajne krachuje manželstvo

NETKY.SK • 30 December 2014, 13:58 • 2 min
Hudobníkovi Slashovi údajne krachuje manželstvo

USA - Manželstvo amerického hudobníka Slasha s manažérkou Perlou Ferrar je na pokraji rozpadu.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého gitaristova manželka odišla zo spoločného domu v Los Angeles a vyhlásila, že ich vzťahu je koniec. Podľa zdrojov blízkych páru, ktorý sa zosobášil v októbri 2001 na Havaji, však ešte nič nie je stratené. Ani jeden z dvojice totiž zatiaľ nepodal žiadosť o rozvod.

 

Štyridsaťdeväťročný rodák z Londýna a jeho manželka sa takmer rozišli už v auguste 2010. Rocker vtedy podal žiadosť o ukončenie manželstva, no o dva mesiace ju stiahol. Dvojica má spolu dvoch synov - Londona Emilia a Casha Anthonyho. Slash bol predtým ženatý s modelkou a herečkou Renée Suran. 

Slash, vlastným menom Saul Hudson, pôsobil v hardrockovej skupine Guns N' Roses. Neskôr spoluzakladal superskupinu Velvet Revolver. V roku 2010 vydal sólový debutový album s jednoduchým názvom Slash, v máji 2012 uviedol na trh druhú sólovú nahrávku s názvom Apocalyptic Love a tento rok v septembri predstavil štúdiovku World on Fire. V roku 2012 ho spolu s ostatnými členmi Guns N' Roses uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy a od toho istého roku má tiež hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies