Hudobník Zac Brown má syna

NETKY.SK • 9 Máj 2014, 11:19 • 2 min
Hudobník Zac Brown má syna

LOS ANGELES - Americký hudobník Zac Brown má syna. Manželka 35-ročného speváka a gitaristu Shelly v pondelok 5. mája porodila v Atlante Alexandra Frosta Browna.

slovakia

left justify in out

Novinku potvrdili aj na sociálnej sieti Facebook, a to prostredníctvom profilu formácie Zac Brown Band, ktorej je päťnásobný otec lídrom. "Zac & Shelly Brownovci vám s radosťou oznamujú príchod Alexandra Frosta Browna. Narodil sa 5. mája 2014, vážil 5200 gramov a meral 57 centimetrov," uviedli. Dvojica spolu už vychováva štyri dcéry - Joni Mason, Georgiu Sloan, Lucy a Justice.

 

Zac Brown Band vznikli v roku 2002. Debutovali o rok neskôr štúdiovkou Home Grown. Po nej nasledovali albumy ako The Foundation (2008), You Get What You Give (2010) či zatiaľ posledný Uncaged (2012), za ktorý vlani získali Grammy v kategórii Najlepší country album, pričom na konte majú celkovo tri Grammy. Vlani v decembri uviedli na trh EP nahrávku The Grohl Sessions, Vol. 1, na ktorej sa podieľal Dave Grohl z Foo Fighters. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona