Hudobník Taylor Hawkins zverejnil videoklip ku skladbe Range Rover Bitch

NETKY.SK • 24 November 2016, 13:54 • 2 min
Hudobník Taylor Hawkins zverejnil videoklip ku skladbe Range Rover Bitch

BRATISLAVA - Americký hudobník Taylor Hawkins zverejnil videoklip ku skladbe Range Rover Bitch. Štyridsaťštyriročný bubeník kapely Foo Fighters a režisér Liam Lynch v novinke odkazujú na tvorbu z konca 70. a začiatku 80. rokov minulého storočia.

slovakia

left justify in out

Pieseň sa nachádza na EP nahrávke KOTA, ktorú muzikant vydal 11. novembra. Počin obsahuje celkovo šesť skladieb, pričom o spev a takmer všetky nástroje sa postaral sám Hawkins.


Oliver Taylor Hawkins pôsobí v spomínanej kapele Foo Fighters od roku 1997. S formáciou, ktorej sa podarilo získať jedenásť cien Grammy, nahral albumy There Is Nothing Left to Lose (1999), One by One (2002), In Your Honor (2005), Echoes, Silence, Patience & Grace (2007), Wasting Light (2011) a Sonic Highways (2014).

 

S kapelou Taylor Hawkins and the Coattail Riders nahral v roku 2006 eponymný album, na ktorý nadviazali so štúdiovkou Red Light Fever (2010). S triom The Birds of Satan vydal predvlani debutový, eponymný album. Spolupracovali s ním aj kapela Coheed and Cambria či speváčka Alanis Morissette.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies