Hudobník Sean Lennon zverejnil skladbu Bird Song

NETKY.SK • 7 Marec 2017, 13:37 • 2 min
Hudobník Sean Lennon zverejnil skladbu Bird Song

BRATISLAVA - Americký hudobník Sean Lennon zverejnil skladbu Bird Song. Muzikant nahral novinku spolu so speváčkou Willow Smith po tom, ako sa dozvedel o smrti spoluautorky piesne, herečky Carrie Fisher.

slovakia

left justify in out

"Carrie a ja sme napísali túto skladbu pred rokmi. Keď zomrela, cítil som, že ju musím nahrať. Je to len demo, ktoré nie je zmixované, na nahratie sme mali len pár hodín. Myslím, že text, ktorý sme spolu napísali, je úžasný," uviedol 41-ročný spevák prostredníctvom služby SoundCloud a pochválil aj výkon spomínanej Willow Smith. 

Carrie Fisher, známa ako princezná Leia Organa z filmovej ságy Star Wars a syn legendárneho Johna Lennona z The Beatles a Yoko Ono boli blízkymi priateľmi.

 

"Bola si pre mňa viac než len kamarátka alebo rodina. Bola si časť mňa samotného," vyjadril sa na jej adresu nedávno Lennon. 

Sean Lennon má na konte dva sólové albumy - Into the Sun (1998) a Friendly Fire (2006) a tiež EP nahrávku Half Horse, Half Musician (1999). S formáciou The Ghost of a Saber Tooth Tiger ponúkol nahrávky Acoustic Sessions (2010), La Carotte Bleue (2011) a Midnight Sun (2014).

 

Vlani uviedol na trh v rámci projektu The Claypool Lennon Delirium album Monolith of Phobos. Spolupracovali s ním tiež Albert Hammond Jr., Cibo Matto, Yoko Ono a jej Plastic Ono Band či Marianne Faithfull. Venuje sa aj filmu.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona