Hudobník Paul Weller (58) sa stane osemnásobným otcom

NETKY.SK • 5 Apríl 2017, 16:14 • 2 min
Hudobník Paul Weller (58) sa stane osemnásobným otcom

LONDÝN - Anglický hudobník Paul Weller bude osemnásobným otcom. Päťdesiatosemročný muzikant potvrdil radostnú správu prostredníctvom oficiálnej webstránky paulweller.com.

slovakia

left justify in out

Niekdajší člen už nefungujúcej kapely The Jam bude mať tretieho potomka s manželkou Hannah Andrew, s ktorou už vychováva dvojčatá Johna Paula a Bowieho. Dvojica sa zosobášila v roku 2010. Dieťa by sa malo narodiť cez leto. Weller má s prvou manželkou Dee C. Lee dcéru Leah a syna Nathaniela, s bývalou priateľkou Lucy má syna Dylana a s niekdajšou partnerkou Samanthou Stock má dcéru Jesamine a syna Stevieho.  

John William "Paul" Weller Jr. sa preslávil v spomínanej kapele The Jam, v ktorej pôsobil v období 1972 až 1982. Následne hral vo formácii The Style Council, no neskôr sa vydal na sólovú dráhu. Na konte má zatiaľ dvanásť štúdioviek, pričom so všetkými sa dostal do top 10 UK Chartu. Prvé miesto sa mu podarilo dosiahnuť s albumami Stanley Road (1995), Illumination (2002), 22 Dreams (2008) a Sonik Kicks (2012). Vydal aj mnoho ďalších nahrávok. Zatiaľ naposledy ponúkol štúdiovku Saturns Pattern (2015), pričom 12. mája vydá štúdiovku A Kind Revolution. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies