Hudobník Harry Judd z McFly sa stane dvojnásobným otcom

NETKY.SK • 4 Apríl 2017, 18:41 • 2 min
Hudobník Harry Judd z McFly sa stane dvojnásobným otcom

BRATISLAVA - Anglický hudobník Harry Judd, známy najmä ako bubeník kapely McFly, sa stane dvojnásobným otcom. Tridsaťjedenročný muzikant oznámil radostnú správu prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil fotografiu, na ktorej pózujú jeho manželka Izzy a ich ročná dcéra Lola v podobnom oblečení. Bývalej huslistke s formácie Escala, ktorá sa za Judda vydala v roku 2012, je pritom vidno tehotenské bruško.

slovakia

left justify in out

Harry Judd sa preslávil v spomínanej skupine McFly, ktorá vydala albumy Room on the 3rd Floor (2004), Wonderland (2005), Motion in the Ocean (2006), Radio:Active (2008) a Above the Noise (2010).

 

S prvými dvoma menovanými nahrávkami sa im podarilo dobyť UK Chart. V roku 2013 sa skupina spojila s dvoma členmi kapely Busted a vytvorili formáciu McBusted, ktorá predvlani uviedla na trh eponymný album. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies