Hudobník Gary Clark Jr. sa oženil

NETKY.SK • 21 Apríl 2016, 11:53 • 2 min
Hudobník Gary Clark Jr. sa oženil

LOS ANGELES - Americký hudobník Gary Clark Jr. sa oženil s austrálskou modelkou Nicole Trunfio. Zosobášili sa v utorok v hoteli Colony Palms v kalifornskom Palm Springs.

slovakia

left justify in out

Medzi svadobnými hosťami boli napríklad modelky Jessica Gomes a Gemma Ward či muzikanti Johnny Radelat a Eric Zapata. Pár oddal interpretov manažér Scooter Weintraub. Novomanželia sa zoznámili v roku 2012 na hudobnom festivale Coachella a zasnúbili sa o dva roky neskôr. Majú spolu 15-mesačného syna Ziona.


Gary Clark Jr. spolupracoval napríklad s Aliciou Keys, Sheryl Crow či Foo Fighters. Na konte má štúdiovky 110 (2004), Worry No More (2008), Blak And Blu (2012) a The Story of Sonny Boy Slim (2015), živák Gary Clark, Jr. Live (2014) či päť EP nahrávok. V roku 2012 sa predstavil po boku B. B. Kinga či Micka Jaggera v Bielom dome. Predvlani mu za skladbu Please Come Home udelili Grammy v kategórii Najlepší tradičný r'n'b výkon. Je tiež držiteľom dvoch Blues Music Awards, ktoré získal ako Súčasný bluesový interpret roka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies