Hudobník Dave Grohl na Grammy nevystúpi s ATCQ a Andersonom .Paakom

NETKY.SK • 3 Február 2017, 15:33 • 2 min
Hudobník Dave Grohl na Grammy nevystúpi s ATCQ a Andersonom .Paakom

BRATISLAVA - Americký hudobník Dave Grohl na 59. ročníku udeľovania cien Grammy nevystúpi spoločne s hip-hopovou skupinou A Tribe Called Quest a spevákom Andersonom .Paakom.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok o tom informovala americká Národná akadémia nahrávacích umení a vied. Ako uviedli v oficiálnom vyhlásení pre médiá, spomínané vystúpenie ohlásili skôr než ho potvrdili samotní interpreti.

 

"Dave Grohl sa na tomto vystúpení nezúčastní. Nanešťastie sme o ňom informovali predčasne. Úprimne sa všetkým ospravedlňujeme za spôsobenú chybu," doplnili predstavitelia akadémie, ktorí už však neuviedli, či sa 48-ročný frontman rockovej kapely Foo Fighters predstaví na ceremoniáli iným spôsobom.


Počas slávnosti vystúpia napríklad Beyoncé, Adele, John Legend, Metallica, Bruno Mars, Carrie Underwood, Keith Urban, Chance The Rapper, William Bell či Sturgill Simpson. Okrem A Tribe Called Quest a Andersona .Paaka spoločne vystúpia aj francúzske duo Daft Punk s kanadským spevákom The Weekndom a tiež speváčky Alicia Keys a Maren Morris.


Zoznamu kandidátov tento rok vládne spomínaná Beyoncé, ktorá si na konto pripísala deväť nominácií. O jednu menej majú Drake, Rihanna a Kanye West. Odovzdávanie cien sa uskutoční v nedeľu 12. februára v losangeleskom Staples Center a moderovať ho bude James Corden.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies