Hudobník Chris Shiflett z Foo Fighters zverejnil videoklip k piesni West Coast Town

NETKY.SK • 23 Február 2017, 14:03 • 2 min
Hudobník Chris Shiflett z Foo Fighters zverejnil videoklip k piesni West Coast Town

BRATISLAVA - Gitarista americkej rockovej kapely Foo Fighters Chris Shiflett zverejnil videoklip k piesni West Coast Town. Štyridsaťpäťročný hudobník v novinke prezentuje country skladbu s gitarou na pláži.

slovakia

left justify in out

Interpret nedávno v rozhovore pre americký dvojtýždenník Rolling Stone prezradil, že pieseň napísal o vyrastaní v Santa Barbare v 70. a 80. rokoch minulého storočia. West Coast Town sa bude nachádzať na očakávanom albume s rovnakým názvom. Nahrávka sa dostane na trh 14. apríla. Shiflett nahral štúdiovku vlani v Nashville s producentom Daveom Cobbom. Album predstaví aj na turné po USA. 

Christopher Aubrey "Chris" Shiflet je známy najmä zo spomínanej kapely Foo Fighters, s ktorou vydal albumy One by One (2002), In Your Honor (2005), Echoes, Silence, Patience & Grace (2007), Wasting Light (2011) a Sonic Highways (2014). Bol členom už nefungujúcej punk-rockovej kapely No Use for a Name a pôsobí vo formáciách Me First and the Gimme Gimmes a Jackson United. So skupinou Chris Shiflett & the Dead Peasants vydal v roku 2010 eponymný album a tiež nahrávku All Hat and No Cattle (2013). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona