Hudobná anketa Slávik sa tento rok definitívne skončila

NETKY.SK • 11 Október 2013, 08:03 • 2 min
Hudobná anketa Slávik sa tento rok definitívne skončila

BRATISLAVA - Hudobná anketa Slávik, ktorej najnovších víťazov vyhlásili vo februári tohto roku, sa skončila. Na oficiálnej webstránke i sociálnej sieti Facebook o tom informovali jej organizátori.

slovakia

left justify in out

"Po vyhodnotení predchádzajúcich ročníkov sa organizátori hudobnej ankety Slávik vzájomne dohodli na jej ukončení. Dôvodom bol kontinuálne klesajúci záujem verejnosti o hlasovanie, ktoré bolo zmyslom a základom celej ankety o najobľúbenejších interpretov slovenskej populárnej hudby," uviedli v spoločnom oficiálnom vyhlásení organizátori posledného, 15. ročníka ankety Produkčný dom Forza, agentúra Oklamčák Production a TV JOJ.

Poslednými víťazmi Slávika tak sú skupina Desmod, spevák Peter Cmorik a speváčka Tina. V kategórii Objav roka triumfovala Celeste Buckingham, za Web roka ocenili Zuzanu Smatanovú, v kategóriách Skokan roka a Rádioslávik uspela skupina Peter Bič Project a trofeje pre Videoklip roka a Hit roka získala pieseň Žijeme len raz od Ega a Roberta Buriana. Posledným Absolútnym Slávikom sa stala skupina Desmod. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies