Hudec dúfa, že Slovanu vo štvrťfinále pomôže plný štadión

NETKY.SK • 8 Marec 2012, 12:28 • 2 min
Hudec dúfa, že Slovanu vo štvrťfinále pomôže plný štadión

Hudec dúfa, že Slovanu vo štvrťfinále pomôže plný štadión - Hokej Vzájomná tohtosezónna bilancia hokejistov Slovana Bratislava a MsHK Žilina pasuje do úlohy jasného favorita štvrťfinálovej série Tipsport extraligy belasých . Slovan v šiestich vzájomných d

slovakia

left justify in out

img

Vzájomná tohtosezónna bilancia hokejistov Slovana Bratislava a MsHK Žilina pasuje do úlohy jasného favorita štvrťfinálovej série Tipsport extraligy "belasých". Slovan v šiestich vzájomných dueloch základnej časti prehral iba raz a konto "vlkov" zaťažil 23 gólmi oproti siedmim inkasovaným. Z pohľadu súčasnej formy tímov však nemusí ísť o jednoznačnú záležitosť, keďže herne sa trápia oba.
      Zverenci Jana Nelibu v záverečnom 54. kole stratili prehrou 2:3 po samostatných nájazdoch so Zvolenom druhú priečku v tabuľke, kým Žilinčania triumfom 2:1 nad Nitrou poskočili zo siedmej na šiestu priečku a po minuloročných záchranárskych prácach sa opäť predstavia vo vyraďovacej časti. Útočník Slovana Michal Hudec po nedeľňajšej prehre netajil sklamanie, no odhodlanie pred zápasmi so Žilinou mu nechýba. "Chceli sme byť druhí, na zápas so Zvolenom však treba zabudnúť. Základná časť je za nami a sme tretí, tak to proste je. Musíme myslieť pozitívne, lebo je tu dosť negatívnej energie a tej sa potrebujeme zbaviť. Ja verím tomu, že v piatok to bude vyzerať úplne inak, že príde plný dom a všetci sa budeme tešiť. Play off je play off, potrebujeme vyhrať štyri zápasy a ísť ďalej. Na Slovane bola v tejto fáze sezóny vždy dobrá atmosféra a verím, že ľudia nám pomôžu a my ich zase potešíme. Mať hlavy dole, to je cesta do pekla," uviedol Hudec.
      Žilina sa so Slovanom stretla vo vyraďovacej časti naposledy v sezóne 2007/08. Vtedajšie štvrťfinále sa stalo korisťou Slovana, ktorý ako neskorší majster prevalcoval svojho súpera 4:0 na zápasy. Mužstvo kouča Milana Jančušku sa bude spoliehať predovšetkým na útočnú formáciu Petra Siváka s bratmi Róbertom a Richardom Hunovcami, ktorí ešte vlani obliekali dres Slovana. Obom z pohľadu kanadského bodovania zmena klubu prospela, keď Richard nazbieral o desať bodov viac a Róbert dokonca o 14. Sivák je s 51 bodmi vôbec najproduktívnejším hráčom Žiliny.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies