Rihanna prezradila, s kým pripravuje svoj nový album

NETKY.SK • 12 Február 2020, 10:53 • 2 min
Rihanna prezradila, s kým pripravuje svoj nový album

Popová ikona Rihanna vypočula prosby fanúšikov a po 4 rokoch čakania oznámila, že pripravuje nový album. Barbadoská speváčka prezradila, že na ňom spolupracuje s uznávaným spevákom a producentom Pharrellom Williamsom.

slovakia

left justify in out

Na spoluprácu s Pharellom si musela počkať

Tridsaťjedenročná interpretka to prezradila v rozhovore pre americký portál, keď sa jej spýtali, kde bude tráviť deň svätého Valentína. "Budem v štúdiu a som z toho nadšená. Nemôžem vám prezradiť s kým pracujem, ale je to niekto s kým som chcela spolupracovať už dávno, no musela som si počkať," vyjadrila sa speváčka, ktorú napokon prehovorili, aby meno prezradila. "Dobre, poviem vám to. Je to Pharrell," vyjadrila sa.

 

Rihanna už minulý rok naznačovala, že pracuje na novom projekte a koncom decembra uverejnila na svoj instagramový profil vtipné video, ktorým potvrdila to, v čo jej fanúšici dúfali. "Ja počúvajúc album R9, odmietajúc ho vydať," napísala k videu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

update: me listening to R9 by myself and refusing to release it

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri),

 

Americkému magazínu prezradila, že potrebuje ešte čas, aby svoj projekt mohla dotiahnuť do dokonalosti. "Som veľmi spokojná s množstvom materiálu, ktorý máme zatiaľ k dispozícii, ale nebudem ho vydávať, kým nebude úplný. Nemá zmysel to uponáhľať, no chcem ho už vydať. Dostal som sa do bodu, kedy som si povedala: Aj keď nemám čas na natáčanie videí, album vydám."

 

Prierez Rihanniným životom
Robyn Rihanna Fenty sa ako 16-ročná presťahovala z Barbadosu do USA. Debutovala v roku 2005 albumom Music Of The Sun, s ktorým sa rovnako ako s ďalšími siedmimi štúdiovkami prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. Ten však po prvý raz dobyla až s albumom Unapologetic z roku 2012 a tento úspech sa jej podarilo zopakovať aj s nahrávkou Anti (2016). Je držiteľkou deviatich cien Grammy, 13 American Music Awards vrátane Icon Award, dvoch BRIT Awards a desiatok ďalších ocenení.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FEИTY (@fenty),

 

Svet Fenty

V posledných rokoch sa uplatnila aj ako herečka. Predstavila sa napríklad vo filmoch Bojová loď (2012), To je koniec! (2013), Annie (2014), Valerian a mesto tisícich planét (2017) či Debbina 8 (2018). Najviac sa však sústredila najmä na budovanie svojej kozmetickej značky Fenty Beauty, ako aj módnej značky Fenty, ktoré zožali veľký úspech. Rihanna je okrem toho aj aktivistkou a filantropkou, no fanúšici verili, že napriek veľkej zaneprázdnenosti sa hudbe venovať neprestane, čo prípravou nového albumu aj potvrdila. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty),


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies